Bemutatkozás

Üdvözöljük Önöket a Nordic Waterproofing Oy, mint a finn Kerabit bitumenes zsindelyek gyártója és exportálója,  valamint a Fésze-Bau Kft., mint a  Kerabit bitumenes zsindelyek magyarországi  importőre nevében!

A Nordic Waterproofing Oy, mint anyacég nagy tapasztalattal rendelkezünk a tetőfedésben és a vízzárásban. A Kerabit termékek gyártása és exportálása mellett komoly hangsúlyt fektetünk a  technológiai fejlesztésekre és a szervízháttérre is. Folyamatosan fejlesztjük termékeinket azzal a céllal, hogy a legjobb minőségű tetőfedési és vízzárási megoldásokat  kínáljunk  a vásárlóinknak.

Különös figyelmet szentelünk a környezetvédelmi és a munkavédelmi szabályok betartására és fejlesztésére. Cégünk nemzetközileg is elismert gyártó és szolgáltató cég. Termékeink CE jelöléssel vannak ellátva. A finnországi gyárunkból kikerülő magas minőségű Kerabit bitumenes termékeink  az egész világon megtalálhatóak.

A Fésze-Bau Kft., mint a Kerabit zsindelyek és kiegészítő termékeinek   magyarországi importőreként pedig azért jöttünk létre, hogy Magyarországon  biztosítsuk a Kerabit bitumenes termékek folyamatos piaci jelenlétét. Feladatunknak tekintjük az innovatív technológiával készülő új generációhoz tartozó Kerabit bitumenes zsindelyek megismertetését.

Célunk, hogy minél több építkezőhöz és tetőfelújítóhoz jusson el ez a kiemelkedő tulajdonságokkal bíró bitumenes zsindely, amely  a  ma már Magyarországon is gyakori  szélsőséges időjárás következményeinek  és  a mindennapi hőingadozásból eredő károsodásnak is nagymértékben ellenáll.