Kiegészítők

zsindely_alatet_lemez

Alátétlemezek

Zsindelyeinkhez két fajta alátétlemezt ajánlunk. A Kerabit 2200 U és Kerabit 2200 UB termékek jó minőségű SBS bitumenből készülnek. Mindkét oldaluk homokszórt, az UB jelölésű alátétlemez széle ragasztófelülettel lett ellátva a jobb illesztés érdekében.

ragaszto

Bitumenes ragasztók

A felszegelt zsindelylapok a HDPE fólia eltávolítás után egymáshoz ragadnak, de a bádogozásoknál szükség van ragasztó használatára.

Gerincelemek, gerincszellőző

gerincszellozoA padlástér vagy a szigetelő fólia és OSB lap közötti légrés párás levegőjét a leghatékonyabban gerincszellőző elemekkel lehet elvezetni. Bármilyen épületet fedünk mindenképpen szükséges a zsindelytető kiszellőztetése.

A zsindely színével megegyező tekercses gerincelemek biztosítják, hogy a szellőzők ne csak hatékony de esztétikus részei legyenek a tetőnek.

Azokra az élekre és gerincekre ahol nincs szellőző lapokra vágott gerincelemeket kínálunk.

vapa_kezdo_gerincelem

Vápatekercs

A tetősíkok csatlakozásához a bádogozás helyett kényelmesen használható színes zúzalékos tekercseket is kínálunk melyek szintén rugalmas SBS bitumenes anyagból készülnek. 1,1 x 10 méteres kiszerelésben kapható.

Kezdőelem

Az ereszvonal kialakításához tekercses kezdőelemet is rendelhet, mely nemcsak megkönnyíti a kivitelezést de esztétikus és kevesebb csomag zsindelyt kell vásárolni.

zsindely_szegKerabit szeg

A saját gyártású ,csavart testű zsindelyszegek korróziómentesek és stabilan rögzítik a zsindelylapokat és az alátétlemezt az OSB héjazathoz.